Direktlänk till inlägg 20 mars 2017

Io - 2011 E. Bocelli UE.Mowgli

Av Carina Andersson - Måndag 20 mars 21:01

Då jag inte kunnat visa mitt filmklipp på Io i ett större filformat så har jag försökt att kringå problemet genom att ändra filnamn samt att jag länkar från min Blogg till Facebook o hoppas nu att det fungerar!!!

Är tacksam om ni kan återkoppla till mig om ni har problem att se filmen eller, förhoppningsvis, kan säga att det fungerar UTMÄRKT;;)))

Carina


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina Andersson - Tisdag 28 mars 21:34


I går var jag "duktig" o la mig i tid men vad hjälper det när man vaknar o somnar om, om vartannat från 03:00.....;( Jag förekom till o med klockan i morse o steg upp innan den väckte mig! Lite jobbigare ett tag nu, innan arla morgonstund bjuder p...

Av Carina Andersson - Söndag 26 mars 21:54

Ganska så skönt nu, vid skrivandes stund, att ha arbetshelgen bakom sig o en välbehövd fridag framför sig!;) Idag skulle jag egentligen ha arbetat en kvällstur men blev tillfrågad om jag inte skulle kunna ta en dagtur i stället o när jag väl sagt ja...

Av Carina Andersson - Måndag 20 mars 19:52


I går tog vi Amy till Trolleholms Ryttarförening för att, för första gången, prova på Working Equitation. Instruktör o tillika domare var Marika Lundh.Hela ridhuset var mer eller mindre belamrat med diverse hinder, bro övergång o det var en liten pir...

Av Carina Andersson - 7 december 2015 12:08

Då är hemsidan uppdaterad med lite juligt utseende! Välkommen att kolla på: www.pocketbay.se ...

Av Carina Andersson - 28 april 2015 23:18

I skrivandes stund är jag, med all rätt, helt slut i kroppen! Fast på ett väldigt skönt sätt;) Började dagen med sovmorgon för att sen ta våra vita tjejer ner till skogen på en halv mils runda. Hem o sätta på en maskin tvätt som senare kunde hängas ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se