Direktlänk till inlägg 31 december 2014

DETTA ÅRET

Av Carina Andersson - 31 december 2014 21:39

Inte helt lätt att summera ett helt år, så här på "beställning" men jag ska försöka att redovisa höjdpunkterna, allt eftersom de inföll.
Vi backar tillbaka till 27:e februari då Betty blev mamma till Aima o Movits! Två helt underbara individer som hunnit bli 10 månader!
Vi fick möjligheten att behålla Aima men glädjen från vår sida var stor då Elin o Michel äntligen (efter ett års väntan) fick sin efterlängtade Movits!!!

Åh, TVÅ!!! bröllop blev vi bjudna på!!! Först ut blev Carina o Christian som blev äkta makar på underbara Ven! Vi hade fått låna hus av Bosses jobbarkompis och vi hade en underbar helg i ett strålande väder samt att vi fick förmånen att bevittna ett underbart bröllop!!!! Jag hade även fått äran att ta bilder på brudparet och deras fina söner efteråt. Ett litet nervpirrande förtroende men som visade sig vara uppskattat resultat!
Nästa bröllop stod i Marsvinsholms Kyrka i Ystad mellan Emily och Jimmy! Mina spontana tankar här och nu går till Starwars, brödrostar o en besviken Emily som inte fick tillåtelse till att ha Alice som ringbärare;) Men också ett helt underbart bröllop!! Festen hölls på fina Ystad Saltsjöbad, där vi också övernattade.
Två väldigt fina bröllop, inte helt olika men ändå med sin personliga prägel, olika.
Vi vill åter igen tacka vederbörande för att vi fick äran att delta på eran stora dag!

Marcus, vår yngste son tar studenten!! En student som blev glatt överraskad då vi hade arrangerat en fest för honom här hemma! Vänner till Marcus samt våra gemensamma vänner bidrog till att göra denna dagen minnesvärd, både för studenten själv men även för mig o Bosse!!
Ett extra tack till Jimmy som så snällt ställde upp och körde en imponerad men också lite "lullig" Marcus i sin otroligt fräcka hemma byggda bil!!!!

Vi åkte inte på så många utställningar detta året men den som är värd att nämna är Rasspecialen i Ransäter! Det var en enorm hetta, tempmätaren dallrade på över 32 grader och det var VARMT!! Vi hade hyrt stuga tillsammans med många andra Sunnantorpare och Emily, Jimmy och Alice slöt upp i sin husbil. Det var en mycket trevlig helg tillsammans med goda vänner o deras hundar och vi lyckades även att få den lokala ortens thai restaurang att hålla lite längre öppet då de kanske fick årets bästa beställning;)
Aima gjorde även sin debut i utställnings ringarna detta år med mycket gott resultat och Grand Finale blev i Åstorp i November då Aima blir BIR Valp och hennes bror, Movits BIM!!

Jag och Amy tog tag i tävlandet igen efter diverse uppehåll o skador och gör det med resultat som definitivt inte skäms för sig;) Snacka om att få mersmak;)!!
På sensommaren blir jag sen världens lyckligaste ägare till Io! Det tog åtskilliga veckor innan jag verkligen förstod att jag faktiskt var ägare till TRE! hästar! En surrealistisk känsla!
Io har, på denna korta tid imponerat stort på mig! Hon har en otroligt
härlig personlighet, trygg i sig själv och en ridbarhet, för åldern som heter duga!

Alice, Wilma och Flash dotter gör sitt MH och har numera Känd Mental Status med en 2:a på skott! Stort grattis till Emily och det otroliga samt genuina arbete du lägger ner på din kompis!!

Mindre rolig händelse inträffade i november då Bosse blev arbetslös.......
Så många oroliga tankar och ovisshet det väcker........
Men lagom till jul och den bästa klappen av dem alla........En ny, fast anställning!!

Som jag inledde med så är det inte helt lätt att sammanfatta ett helt år men detta får nog räknas som höjdpunkterna!
Dock ska man inte förglömma alla dem små guldkornen i den vanliga "vardagen".....

I skrivandes stund återstår det endast 2,5 timme av 2014 och framför oss väntar ett nytt år och nya möjligheter!
Vi hoppas, innerligt, att 2015 blir ett riktigt bra år för oss alla!!!

Carina

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina Andersson - 31 mars 2017 20:57

I dag har jag o mannen haft en kvalitetsdag tillsammans!;) Bosse var ledig och jag tog ut en semesterdag. Så skönt att kunna sova ut!;) Efter en frukost i lugn o ro åkte jag till frissan. Har varit i STORT behov länge men nu så, äntligen! Nu är...

Av Carina Andersson - 30 mars 2017 20:40


I morse var "trenden" bruten......klockan väckte mig;(( Kanske räknas det inte då jag mer eller mindre varit vaken sen 03 med ont i halsen o oförmögen att somna om;( Kändes sådär kul att masa sig iväg till jobb.... Har mått skit kasst o lite lät...

Av Carina Andersson - 29 mars 2017 22:46

Mäkta stolt över mig själv, idag med, förekom klockan;) Mäktig känsla att komma ut i trädgården i denna tidiga morgon o välkomnas av fåglarnas morgon symfoni!! Bra dag på jobb, akuten idag med;) Imponeras av tacksamma patienter trots att de vistat...

Av Carina Andersson - 28 mars 2017 21:34


I går var jag "duktig" o la mig i tid men vad hjälper det när man vaknar o somnar om, om vartannat från 03:00.....;( Jag förekom till o med klockan i morse o steg upp innan den väckte mig! Lite jobbigare ett tag nu, innan arla morgonstund bjuder p...

Av Carina Andersson - 26 mars 2017 21:54

Ganska så skönt nu, vid skrivandes stund, att ha arbetshelgen bakom sig o en välbehövd fridag framför sig!;) Idag skulle jag egentligen ha arbetat en kvällstur men blev tillfrågad om jag inte skulle kunna ta en dagtur i stället o när jag väl sagt ja...

Ovido - Quiz & Flashcards