Direktlänk till inlägg 21 januari 2013

JAG LÄÄÄÄÄNGTAR TILL ONSDAG

Av Carina Andersson - 21 januari 2013 20:40

Ja, jag vet..........Jag har inte varit så aktiv på Bloggfronten, av diverse anledningar;( Tidigare idag, fick jag en liten påminnelse från en av tjejerna i stallet om att jag inte bloggar, så nu får jag väl ta mig i kragen och göra det;)
Så oerhört mycket gott för själen det gör, när man vistas med djur! Alla dessa hundar som arbetar som terapihundar, ledarhundar, servicehundar etc, vilket arbete de gör och så oerhört mycket det betyder för dem människor som är beroende, ja eller rent av MÅR BRA av hundarnas närhet.
Hästars inverkan både med sitt lugn samt storlek......Tänk om alla kunde få uppleva denna kravlösa kärlek de ger!
Både hund och häst ( nu pratar jag för min passion) skulle kunna fås på recept!
Tidigare idag åkte jag till stallet och mockade och pysslade med Amy. Hon har får lite helgvila då jag jobbat så det var en "lätt" laddad häst att rida idag;) Hon kändes så fin och en kommentar från Carina värmde så gott i hjärtat! Många gånger är det inte "bara" hästen som sådan, som har sådan betydelse för mig utan det är stallet, kompisarna där, gemenskapen och bara att sitta och titta när någon annan tränar är så betydelsefull!!! På tal om träning........Efter flera veckors uppehåll, som känns som en evighet så ska vi nu, äntligen, börja träna för Carina igen!!!!!!!! På onsdag är vi, åter igen under Carinas lupp;) och det ska bli så himla roligt!!!!!
I lördags åkte så Kellie till sin nya fodervärdsfamilj. Naturligtvis så känns det oerhört svårt för mig, att "ge upp" en sådan otroligt härlig samt personlig tjej men så otroligt bra hon kommer få i sitt nya hem!! Per-Arne och Carina är hängivna djurvänner, mogna samt väldigt kunniga! Trots allt så känns det som om både Millie och Kellie har fått de bästa förutsättningarna och som matchar deras personlighet och där de kan komma till sin rätt.

Det får vara allt för idag och i morgon är det en ny dag, nya äventyr att skriva om!
Carina
P.s Saknar ni bilder på min Blogg? Jag gör det i alla fall! Ska bli flitigare med det med;) Fast vill ni titta på fina bilder så rekommenderar jag er att besöka dotterns blogg, länk finns på länkar, på min hemsida och klicka bara på Spottydott's och bloggen där, så är där jättefina bilder!!!

 
 
Ingen bild

Jenny

22 januari 2013 14:04

Hej Carina!

Är du bättre efter vurpan?!

Vad kul att ni kan börja träna igen för Carina!
...Och ännu roligare att ni har hittat bra hem till Millie och Kellie!!!

Vi har stressat med flytten och på måndag är det dags att lämna nycklarna OCH få resterande peeeeengar..... Hoppas på en slant över efter farbror staten tagit sin del!!!

Ha det bra!

Jenny

Carina Andersson

22 januari 2013 21:57

Hej Jenny!!

Nä, jag har nog blivit senil efter den:) För min första tanke, efter ha läst din inledning, så tänkte jag vilken vurpa? Har jag vurpas, var och när?? SEN slog det mig!! DEN vurpan;)) Det värsta är att jag fortfarande har lite ont i sidan, typ revbenen men annars är det bra;))
Jo, mitt i allt ihop så känns det bra, att tjejerna fått nya hem och att det flutit på bra men det optimala hade ju varit om det funkat att ha dem hemma! Men av två världar så är väl detta det bästa, åtminstone för Millie! Vissa hundar trivs bäst om det inte är för mycket runt omkring dem och Millie blev stressad här hemma, vilket påverkar hela flocken.
Vad skönt för er med ett "problem" mindre!! Har man väl sålt, så vill man bara gå vidare och slippa tänka på det gamla! Usch, ja, skatt är inte roligt! I bland känns det som om man skattar ihjäl sig;(
Jag vet något som ni kan lägga eventuella restpengar på.........en valp från oss;))) Wilma ska paras på nästa löp! Hint, hint;))
Ha det så gott själv, så hörs vi!
Carina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina Andersson - 31 mars 2017 20:57

I dag har jag o mannen haft en kvalitetsdag tillsammans!;) Bosse var ledig och jag tog ut en semesterdag. Så skönt att kunna sova ut!;) Efter en frukost i lugn o ro åkte jag till frissan. Har varit i STORT behov länge men nu så, äntligen! Nu är...

Av Carina Andersson - 30 mars 2017 20:40


I morse var "trenden" bruten......klockan väckte mig;(( Kanske räknas det inte då jag mer eller mindre varit vaken sen 03 med ont i halsen o oförmögen att somna om;( Kändes sådär kul att masa sig iväg till jobb.... Har mått skit kasst o lite lät...

Av Carina Andersson - 29 mars 2017 22:46

Mäkta stolt över mig själv, idag med, förekom klockan;) Mäktig känsla att komma ut i trädgården i denna tidiga morgon o välkomnas av fåglarnas morgon symfoni!! Bra dag på jobb, akuten idag med;) Imponeras av tacksamma patienter trots att de vistat...

Av Carina Andersson - 28 mars 2017 21:34


I går var jag "duktig" o la mig i tid men vad hjälper det när man vaknar o somnar om, om vartannat från 03:00.....;( Jag förekom till o med klockan i morse o steg upp innan den väckte mig! Lite jobbigare ett tag nu, innan arla morgonstund bjuder p...

Av Carina Andersson - 26 mars 2017 21:54

Ganska så skönt nu, vid skrivandes stund, att ha arbetshelgen bakom sig o en välbehövd fridag framför sig!;) Idag skulle jag egentligen ha arbetat en kvällstur men blev tillfrågad om jag inte skulle kunna ta en dagtur i stället o när jag väl sagt ja...

Ovido - Quiz & Flashcards