Direktlänk till inlägg 11 december 2010

VAD NI ÄR TRÅKIGA

Av Carina Andersson - 11 december 2010 11:19

Aldrig några roliga kommentarer på bloggen  Är lika förväntansfull varje gång jag loggar in o att där ska finnas nån.........Men nej  


Inte heller är det roligt att jag har migrän......fast det kan ju inte ni, mina blogg entusiaster, rå för i alla fall  


Nej, nu till nåt roligare! Nu börjar det närma sig hämtning av lilla Betty!! Det ska bli SÅ ROLIGT!!!!!! Har köpt ett nytt koppel o halsband till henne. Denna gången köpte jag faktiskt ett Jokke koppel/halsband. Dyra är dem men jag har velat ha ett sådant länge! Denna veckan som kommer får jag handla mat till henne. 

Ska också kolla upp om vi inte har en extra hundsäng här hemma men antar att den inte kommer vara "märkt" till valpen.......Det finns andra "spekulanter".........

Har fått tillåtelse av Malin, uppfödare till Betty, att publicera en av hennes bilder på Betty, så håll till godo!! Hon är så FIN!!!!!


Och har man inte annat att göra så kan man ju, som jag........skaffa ett nytt "huvuvbry", nämligen att sätta sig vid datorn och försöka att "snickra" ihop en ny hemsida!!! Vi får väl se vad resultatet blir framöver!




Sunnantorps Great Expectations - 4 veckor

  


Här är hon 5 veckor gammal

  


Carina

 
 
Miolegend´s Kennel

Miolegend´s Kennel

12 december 2010 15:08

Fattade piken, haha !
Hoppas ni har det bra nere i skåneland ?
Eran flock utökas med jämn takt, en ny liten vit sak, men de är fina dina tjejer & inte minst dina killar också. Känns lite konstigt när vi inte åkte ner till Åstorp på utst första gången på 10 år tror jag... Men Stockholmsresan vi ska på blir spännande nog, vi får träffas till Malmöutst i mars nästa år !
Kram från busarna här i småland & mej...

http://hem.passagen.se/sattv

Carina Andersson

13 december 2010 17:13

Hej Helena!

Vilken tur att det finns smålänningar och att de har "vett" nog att fatta pikar;;;))) Med andra ord så finns där en hel andra som uppenbarligen INTE gör det!!!
Vad roligt att du tycker tjejerna är fina! O inte för att skryta.......de ÄR faktiskt jättehärliga!!! Men dina vovvar går väl inte heller av för hackor, va??!!
Jag tror inte, så här med facit i efterhand, att det var någon förlust att ni inte kom till Åstorp. Där var liksom INGEN röd tråd i det hela!!! Både ståöron o spetssvans premierades...........Alltså på collie;;;;))))
Önskar dig lycka till i Stockholm! Vi ställer troligen "bara" collie i Malmö.
Tack än en gång för din kommentar! Man blir som sagt GLADARE då man har nån!!
Ha en RIKTIGT TREVLIG o GOD JUL samt ETT GOTT NYTT ÅR!!!!!!
O hälsa familjen o vovvar!!

Kram
Carina

 
Yvonne K

Yvonne K

13 december 2010 17:37

Hon är sååå otroligt söt lilla Betty!!!! Spännande tid du har framför dig. Förstår att du längtar till att få hem henne :))

Här hemma är allt bra med vovvarna, nu kan jag äntligen ha dom tillsammans igen efter Meyas löp, sköööönt! Men det har funkat bra. Du skulle sett glädjen mellan Meya och Mezzi när dom kunde leka tillsammans igen, rena rama glädjeyran ;)))

Ha det gott och hoppas du blivit av med din hemska huvudvärk.
Kram

http://yvonnek.bloggplatsen.se

Carina Andersson

13 december 2010 22:40

Hej Yvonne!

Tackar också för din kommentar!! Så HÄR vill jag ha det var dag:::))
Skämt åsido men du vet jag menar.
Visst är hon söt lilla "Bettan"!! Det ska bli sååååå roligt att hämta henne. Men som jagskrev till Suss, så hoppas man att vädret är hyffsat att köra i!!!
Vad SKÖNT att era hundar kan busa tillsammans igen! Det är ju det som gör det hela så HÄRLIGT!! Jag skulle kunna studera dem i timmar!!
Huvudvärken har, tack o lov, blivit bra nu........för denna gången.....

Kom föresten att diskutera på jobb i dag........julafton är nästa fredag!! Otroligt vad tiden går!!
Hoppas att allt är bra annars!
Kramar
Carina

 
Ingen bild

Sussi

13 december 2010 21:46

Jag fattar visst piken, men känner att jag inte kan skriva varje gång du bloggar för då riskerar du att tröttna på mig!
Betty är bedårande söt och jag önskar dig lycka till med henne.
Och om jag inte missminner mig så finns det en anledning att gratulera dig i dag! Kramar till dig och familjen från Sussi.

Carina Andersson

13 december 2010 22:35

Nämen HEJ Suss!

Jag kan LOVA dig.........Jag blir INTE trött på dig, eller nån annan iheller, för den delen, om ni skriver kommentarer till mig!!!! Tvärtom så är det SUPER ROLIGT!!! Sen kan jag hålla med......man behöver ju inte skriva kommentarer ALLTID.......men nästan;;;))
Tackar för komplimangerna om Betty! Jag LÄNGTAR så!!! Hoppas vädret är hyffsat att köra i.......
Jo, tack......Vi firade vår 24 åriga bröllopsdag med att äta spagetti o köttfärssås::)) Bosse lagade, jag dammsugade, diskade ,blandade mat till vovvarna o sen åkte vi i väg på varsitt håll.......MEN, jag fick fina blommor!!!
Hörde föresten att en liten fågel viskade i mitt öra att ÄVEN NI hade anledning att fira idag!!!! GRATTIS själv!!!

Kramar
Carina

 
junitjej

junitjej

14 december 2010 17:34

Visst är det tråkigt att inte få några kommentarer, men här får du iallafall en av mig!

En sådan söt vovve!

http://junitjejen.se

Carina Andersson

14 december 2010 21:41

Hej junitjej, vem du nu är!

Visst är det trist! Men tack för din samt komplimangen om vår lilla tjej!

Carina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina Andersson - 31 mars 2017 20:57

I dag har jag o mannen haft en kvalitetsdag tillsammans!;) Bosse var ledig och jag tog ut en semesterdag. Så skönt att kunna sova ut!;) Efter en frukost i lugn o ro åkte jag till frissan. Har varit i STORT behov länge men nu så, äntligen! Nu är...

Av Carina Andersson - 30 mars 2017 20:40


I morse var "trenden" bruten......klockan väckte mig;(( Kanske räknas det inte då jag mer eller mindre varit vaken sen 03 med ont i halsen o oförmögen att somna om;( Kändes sådär kul att masa sig iväg till jobb.... Har mått skit kasst o lite lät...

Av Carina Andersson - 29 mars 2017 22:46

Mäkta stolt över mig själv, idag med, förekom klockan;) Mäktig känsla att komma ut i trädgården i denna tidiga morgon o välkomnas av fåglarnas morgon symfoni!! Bra dag på jobb, akuten idag med;) Imponeras av tacksamma patienter trots att de vistat...

Av Carina Andersson - 28 mars 2017 21:34


I går var jag "duktig" o la mig i tid men vad hjälper det när man vaknar o somnar om, om vartannat från 03:00.....;( Jag förekom till o med klockan i morse o steg upp innan den väckte mig! Lite jobbigare ett tag nu, innan arla morgonstund bjuder p...

Av Carina Andersson - 26 mars 2017 21:54

Ganska så skönt nu, vid skrivandes stund, att ha arbetshelgen bakom sig o en välbehövd fridag framför sig!;) Idag skulle jag egentligen ha arbetat en kvällstur men blev tillfrågad om jag inte skulle kunna ta en dagtur i stället o när jag väl sagt ja...

Presentation


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Väderprognos

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards